Strona sojuszu Ganja Gremlins
Gość
Witam. Piszę z propozycją koalicji między naszymi sojuszami. Przyda się nam obstawa, z której może nawet nie będziemy korzystać. Chodzi mi o to, że byście po prostu straszyli naszych ewentualnych przeciwników. Co wy na to?
zadnych kolalicji nie ma i nie bedzie
chcecie to handlujcie sobie i wspolpracujcie ale nie ma mowy aby caly nasz sojusz zostal zwiazany taka umowa
1.Niepodales z jakiego soja ty jestes
2. Nie podales jak to ma dokladnie wygladac
Gość
Jestem z Hollow JAK sie nie zgadzacie to was zmieciemy z tego uni bo z was takie dzieciaki, w tym GG powinniście sie nazywać gówniarzeria goblins buahaha a nie ganja wy nawet nie wiecie co to jest ganja
nara banany
czytac od dolu
Od: Gamer [1:343:4] *Nowość*
Do: Sledz
Temat: RE:Nie dotyczy
Data: 13.12.2010 20:11:01
* usuń
* odpowiedz
* zgłoś
witam serdecznie
Co się tyczy gracza DominoJachas to takiego nie ma u mnie w sojuszu ani na naszym forum.Więc nie wiem co to za pajac próbował u Ciebie na forum mieszać.Ogólnie nie jestem za robieniem fuzji więc z mojego polecenia nikt nie mógł się zwrócić do was.Choć z drugiej strony też nie mogę zagwarantować że w moim sojuszu nie ma żadnej mendy co miesza poza sojuszem.Ja ten sojusz prowadze razem ze znajomym z sojuszu i nie mamy,żadnych dyplomatów ani nic podobnego.Ostatnio to nam jeden z sojuszy próbował zaoferować fuzję, chyba R-S o ile się nie myle.
pozdrawiam Gamer.
Sledz 13.12.2010 17:51:38
witam
na forum mojego sojuszu pewna osoba pod nickiem DominoJachas
podala sie za czlonka twojego sojuszu
pragne zauwazyc ze osoba ta niejest dobrym ani zrecznym dyplomata i jesli pelni ona taka funkcje w waszym sojuszu proponuje ja niezwlocznie usunac z jej stanowiska
wracajac do meritum sprawy chcialbym abys mi napisal czy jakas osoba z twojego sojuszu wchodzila na forum mojego oraz probowala nawiazac stosunki dyplomatyczne poprzez oferowanie "paktu"
drogi gosciu
nie wiem kim jestes ani z jakiego soja ale idz mieszac sobie gdzie incziej
P.S. podaj swoj nick na IO chyba ze sie boisz :]
Ostatnio edytowany przez Sledz (2010-12-13 19:14:25)
Gość
Nie wiem, który pojeb się pode mnie podszył, ale nigdy nie miałem zamiaru nazywać was bananami. Nie jestem z sojuszu HOLLOW i ten ktoś po prostu spróbował marnej prowokacji.
świeżak
powiedzmy, że Tobie wierzymy... ale omijaj nas z daleka, dobrze radzę...